måndag 27 juli 2009

Back home

Så var man tillbaka hemma i verkligheten igen då. Kom hem i Lördags em, hade då varit vaken i nästan ett dygn men konstigt nog var jag inte trött när jag kom hem. Kunde heller inte sova när jag la mej, utan låg o vred o vände till klockan 2 ungefär. Märkligt, borde ju ha somnat som en stock med tanke på alla timmar utan sömn. Slumrade till lite på flyget hem men där kan man inte sova långa stunder... man sitter ju som en ostkrok i dom där stolarna och känner den ena kroppsdelen efter den andra domna bort. Usch, det är inte kul att flyga.. men ett måste för att komma någonstans.

Resan över till Philadelphia gick jättebra. Vi fick sitta vid nödutgången så vi hade massor med space åt benen. Våra väskor kom på en gång och det var heller inga problem att ta sej in genom tullen ;) men damen bakom disken gav oss verkligen en varnande blick när vi sa att vi skulle till Detroit. Hon sa åt oss att vara jätteförsiktiga där. -It´s a BAD town!!!

Vi hämtade ut våran hyrbil som vi skulle glida runt i på vår roadtrip.


Sen letade vi oss fram till hotellet vi hade bokat. Det låg ca 30 min bilfärd från
flygplatsen.


Vi hann inte så mycket mer den dagen mer än att leta reda på något ställe att äta på. Vi såg en skylt med ett steakhouse och tyckte det passade oss utmärkt. När vi kom in så upptäckte vi att det var ett sånt där suuuperfint ställe där alla var uppklädda och vi kände oss väldigt malplaserade. Så när hon som skulle visa oss vårat bord gick iväg för att kolla var vi skulle sitta, smet vi :) Vi skyndade oss ut i bilen och åkte fort därifrån o gapskrattade!!

Det visade sej att vi var i ett väldigt fint område och det fanns inte mycket annat att välja på än nån sån där fin restaurang eller Mc Donalds.. och hamburgare ville vi inte ha! Så vi borstade väl av oss vårt resdamm och klev in på en fin restaurang och beställde våran mat. Sen blev det raka vägen till hotellet och somnade ovaggade till sömns.

Vi vaknade ganska tidigt och åt frukost på hotellet. Det har ju blivit mer o mer så nu att dom har frukost som ingår.. och för att spara på våra pengar så blev det så att vi åt det där.. annars är jag ju en IHOP människa *haha* men det gick att grädda sin egen våffla på hotellena så det fick duga.

Det började med att vi skulle åka en mindre väg från hotellet med redan där åkte vi fel.. så vi snurrade runt i Philadelphia i en timme ungefär innan vi bestämde oss för att det är lika bra att ta den stora vägen I-70/76 mot Pittsburgh. Det blev några timmars bilfärd innan vi kom fram till Pittsburgh. Där åkte vi runt i bilen o kollade läget lite. Kan säga att vi fick se många olika hus :)

Efter en hel dag i bilen så letade vi efter ett hotell, som inte var det lättaste kan jag säga.. men till slut så dök dom upp.. i mängder!


Vi bodde precis bredvid ett Outback Steakhouse så gissa vad vi åt på kvällen?! RIBS så klart!!! I love ribs!! Och sjävklart tog vi oss oxå en varsin kall öl för att fira att vi nu är här.







Nu ska min familj o vovvarna ta med oss en fikakorg och ut och åka lite 4-hjuling i skogen. Jag skriver mer om resan sen.

Inga kommentarer: