torsdag 26 juli 2007

Hemma igen

Jaha då var man hemma igen då.
Vi har haft det jättetrevligt i Stockholm, trots tågförseningar!! T fick det nu bekräftat, det man läser om i tidningarna. Tåg ska man INTE åka om man har tider att passa!! Vi blev försenade på vägen ner p g a signalfel. Kom fram till Stockholm en timme senare än planerat men eftersom vi inte hade något speciellt inplanerat så gjorde det ju ingenting. När vi skulle åka hem igår så var vi 2 tim försenade!!!! Grrrr.. nästa gång åker vi bil :)

Hur som helst så hade vi det bra. Bodde på ett hotell bredvid Stureplan. Vi kom dit lite tidigt så vårat rum var inte klart men vi fick lämna in bagaget där ändå så vi kunde gå ut och kolla lite på "stan".
När vi kom tillbaka så sa dom i receptionen att dom uppgraderat oss till ett tornrum för han trodde barnen ville bada i en jacucci!! OM dom ville :) Jag med för den delen.


Skumbad i jacuccin









Den nedre stora balkongen var våran :)





På väg till Gröna Lund




Vikingaskeppet



Lustiga huset blev barnens favorit



Kvasten var nytt för i år.



Flygande mattan









Tog några bilder på Mc-träffen i lördags oxå. Det var nästan 400 motorcyklar som åkte kortegen genom stan. Det är en häftig känsla.

Väntar i kön på att få åka









Efter kortegen genom stan så samlas alla motorcyklar vid gruvan. Förr fick man åka ner i gruvan men det får man inte längre, så alla parkerar på grusplanen ovanför.





Fika måste man ju :)




"Man tager vad man haver" när man vill hänga me´

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, jag har ju lätt den snyggaste mc outfiten!