söndag 5 juli 2009

Helgen

Så var det då en sån där söndag kväll igen, tycker dom kommer alldelens för ofta! Men nu är det bara 1 vecka kvar innan semester, så det känns inte alltför jobbigt att åka till jobbet i morgon.

Idag hade jag tänkt att jag skulle hinna göra så mycket, men det enda jag gjort är bakat en hallonkaka, setat i solen och varit ut på en stavpromenad 1 tim medans E red på Sphinx. Hade massor med planer när jag vaknade om vad jag skulle göra, men det enda som blev som jag tänkt är ridningen.

Jag har förbjudit mej själv att göra nåt trist som städning o andra tråkiga "måsten" när solen skiner. Jag ska ta vara på varje minut av solen o ljuset och göra allt det där tråkiga när det är mulet. Så behöver jag säga att jag bor i en svinstia just nu!! Dammråttorna parar sej för fullt och blir bara fler o fler...

Igår va jag o Lena till Uppsala hela dagen på dans. Vi fick lära oss några nya danser och vi får väl se om det är någon som vi har nytta av längre fram. Jag kände inte någon "wow" känsla när jag dansade dom, men danser har en förmåga att växa med tiden, så man vet aldrig. Det var iaf roligt att komma iväg lite och se några gamla bekanta dansare som man inte träffar så ofta nu för tiden.

Nu blir det inte så mycket mer än soffan innan det är läggdags.

1 kommentar:

Maritasblogg sa...

Håller på att packa för fullt men just nu tagit en paus.... För din skull håller jag tummarna på sol framöver. Läste först att ryska värmen på väg och i nästa stund polska kylan ?? Strunta i väder prognoserna och be till solguden !!! Så lovar jag att be jag också innan vi åker ......// Kram