onsdag 18 juli 2007

Ikea

Jaha, soligt två dagar irad verkar det ju inte vara tal om. Så igår åkte vi en sväng till Ikea i Valbo. Vi skulle inte ha något speciellt men vi hittade ett billigt och kanonbra databord till R. Sen blir det ju alltid en hel del "bra att ha" grejer när man är där.. t ex ljus :)

Gick även en sväng inne på köpis där och kollade lite. Men där hittade jag ingenting. Är inte alls på nåt "shoppa kläder" humör.. vilket ju i och för sej är bra. T blev alldelens chockad när jag gick ut därifrån utan en enda påse :)

Nää, jag är faktiskt mer i städ-röj-släng tagen nu. Så idag rensade jag min garderob!! A lot.. kan jag säga. Det var ju så att förr när jag var i USA så köpte jag alltid t-shirtar, såna där med stora tryck på magen *hemska*. Dom använder man ju ALDRIG så idag slängde jag dom. Visst, jag la dom fram och tillbaka i påsen för tanken på att "dom kan vara bra att ha" slog mej flera gånger. Men sen tog förståndet makten och dom åkte allihopa i säcken. Dom har legat i garderoben i ca 15 år.. men jag har inte kunnat slängt dom förut.. vet inte varför. Men säcken står kvar innan för dörren än, så skulle jag få ångest inatt så kan jag ju fortfarande spara dom.

Vet ni vad jag hittade mer *fniss* .. en t-shirt med Arvingarna och deras autografer.. T bara skaka på huvudet när jag satte på mej den *vadårå*... Ja, det var lääääääääänge sen det. Men den kunde jag INTE slänga *haha*

Sen har jag börjat röja inne på R rum. Rensa ALLA lådor. Vi ska även ta bort hans loftsäng för den vill han inte ha längre... men det får vi fortsätta med i morgon.

1 kommentar:

m i l l a h . s e sa...

Mäh! Har du SLÄNGT tröjorna??? Varför har du aldrig dem på dig.... ;)
KRAM!!!