söndag 10 maj 2009

Möhippa

Idag är det en sån här dag man inte får någonting gjort. Mår som man förtjänar idag men det är det värt, vi hade sjukt kul igår!!

Vi åkte och kidnappade Johanna ca 10,30. Hon hade inte anat någonting så hon blev så överraskad. Vi sa åt henne att hon skulle springa in och sätta på sej ett par jeans och sen komma till oss. Det tog nog säkert 10 min för henne.. Tony skvallrade sen att det hade legat kläder över hela sängen när han kollade *haha*. Stackarn, hon blev så nervös så hon letade kläder i förtvivlan..

Vi satte ögonbindel på henne och så bar det iväg



Första stoppet blev till en häst. Hon har nån gång tidigare i sitt liv.. men har absolut hästskräck!! .... vilket vi tyckte va jätteskoj *haha*





Sen var det dags att dra vidare. Vi fixade lite fina kläder åt henne och såg till att hon alltid hade en välfylld flaska med sej.





Vid korsningen i Olsbacka lämnade vi av henne och gav henne order om att hon skulle göra det hon blev tillsagd.





Hon väntade o väntade o väntade...



Sen kom det en motorcykel förbi henne på bakhjulet. Då bad hon till högre makter om att den inte skulle komma tillbaka..men jodå, den vände och kom tillbaka och stannade hos henne. Hon har aldrig åkt motorcykel tidigare och har väl heller inte någon större längtan efter att prova heller *haha*... vilket vi än en gång tyckte va superskoj!





Hon fick sej en tur in till stan där han "dumpade" av henne. Vi befann oss på ett parkeringstak så vi hade full koll på henne.. utan hennes vetskap förstås :)



Där står hon... ensam på stan.....



Sen ringde vi till henne och gav henne instruktioner om att hon skulle gå genom stan till en park, där vi skulle möta upp henne. Vi stod kvar på taket och kollade när hon gick iväg och jag kan säga att jag har aldrig sett någon gå så fort *haha*
Väl framme vid parken satte hon sej på en bänk och väntade på oss.



Sen gick vi en liten sväng på stan. Vi hittade en orkester som hon fick hjälpa till att dirigera lite till



Sen var det dags för lite mat. Hon fick välja mellan att äta på djurmagazinet eller kina. *haha*



Efter maten gick vi bort till Grand spa där hon fick lite massage. Vi tillbringade några timmar där och vi hann bada, basta och sola. Jag hann även med att styrketräna lite.. det var jätteskönt. Sen packade vi in oss i bilen igen för att åka på nästa uppdrag. Precis när vi satt oss och skulle åka fick jag syn på en kille som kom gående i ett par illrosa skor. Då sa jag att -kolla, dom där dojorna skulle ju Johanna haft.. precis i samma sekund upptäcker vi att det är Peter Siepen!!! Vi kastar oss ur bilen och beordrar han att ställa upp på ett fotgrafi med Johanna. Vilket han självklart gör :)



Åh, va vi skratta. Oddsen är ju inte så höga att man ska möta en kändis på en bakparkering i Falun halv 5 på en lördag em. Det var ju sååå bra timing att han kom bakom hörnet just då!

Sen åkte vi runt runt i alla rondeller på väg upp till Lugnet. Allt för att förvilla henne var vi var på väg. Men hon anade, så när vi kom fram till Lugnet så sa hon
- Jag vill inte hoppa från 5:an.. jag vägrar!!

Men nu var det ju inte det vi tänkt..utan något mycket snällare. Hon fick simma lite klädsim och hoppa på lite kuddar i vattnet. Det var allt, och det gjorde hon gladeligen.





Sen avslutade vi kvällen med en grillkväll hemma hos Marit o David. Det var super trevligt. Det var full röj hela kvällen







































Blivande brudparet.



Sen avslutade vi kvällen med att "falla in i dimman" innan vi masade oss hemöver framåt 3-tiden.

2 kommentarer:

m i l l a h . s e sa...

Ååå så skoj!!!
Men varför ville hon inte äta på DjurMagazinet....? Knepigt...
KRAMAR!!!

Anonym sa...

*ler* ja jäklar va kul vi hade i lördags!
Morr