lördag 9 februari 2008

Ett år sen

För ett år sedan den här helgen var vi i Junsele och hämtade hem våran prinsessa Roxie. Jag tycker det känns lite konstigt för tiden går ju så fort men ändå så känns det som vi haft Roxie i en evighet... att hon alltid funnits med oss.

Så här vackert var det på vägen upp dit



Vi skulle få hämta våran valp på lördagen men eftersom vi har "några" mil upp till Junsele så åkte vi upp redan på fredagen och bodde en natt vid Junsele Värdshus. Vi fick då även komma och träffa valparna på fredag kväll och det var helt underbart!! Vi hade nog kunnat setat där på golvet hela natten *fniss* Jag hade ju bara haft telefon- och mailkontakt med Michaela ang valparna så det var en otrolig lyckokänsla att få se dom på riktigt. Och jag minns att jag tänkte "herregud, va småååå dom är". Bilderna lurades lite, dom såg större ut än va dom var i verkligheten.



Vi var lite oroliga när vi skulle åka hem att Roxie (eller Ciara som hon hette då) skulle bli orolig i bilen eftersom vi hade mååånga timmar framför oss. Men det var absolut inga problem!! Hon kröp upp i E famn och där låg hon hela vägen hem. Vi stannade några gånger för att låta henne kissa o dricka vatten.. men det tyckte hon nog mest var besvärligt.. för hon riktigt myste i famnen hos E.
Å va lyckliga vi var!!



Nu har det alltså gått ett år sedan vi hämtade henne och vi är så tacksamma och glada över att vi fick köpa just denna underbara hund. Tack Michaela och Keramets Kennel

Idag har vi varit ute och lekt lite på sjön. E skulle åka skridskor men det gick inte för det var inte plogat och isen var full i snö.. så vi lekte med Roxie istället.. till hennes stora förtjusning. Hon skulle kunna hålla på i en hel evighet att springa och hämta en pinne.. det är absolut det bästa hon vet!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ojoj vilka minnen, och vilka otroligt fina bilder!
"lånade" faktiskt några av dig.
Hoppas att vi ses mycket i sommar!
kramar Michaela och hundarna