tisdag 7 april 2009

Kortvecka

Kortvecka är det den här veckan, sånt gillar jag. Det ska bli så skönt att vara ledig i 4 dagar. Tycker inte jag hinner någonting på helgerna.. vips, så är det söndagkväll.

I söndags var vi på M dop. Han var sååå söt. Skrattade o flinade hela tiden. Tog lite bilder oxå som jag hoppas jag kommer att ha tid att lägga ut här inom snar framtid.

Lördagen tillbringade vi hos T föräldrar. T skulle gå igenom lite grejer från sin farmor, om det var något han ville ha. Vi hittade ett jättefint gammalt tårtfat med tillhörande skål som vi snodde åt oss.

Annars är jag just nu i röjartagen hemma. Fyller sopsäck efter sopsäck. Fattar inte hur man kan ha så mycket sopor. Men nu försöker jag slänga sånt som bara ligger o samlar damm.. vad ska man ha det kvar för? Men det är svårt.. för det kan ju va bra att ha.. nån gång.. eller inte!? Men gamla skor o kläder som legat inslängd i en garderob i flera år utan att bli använt, det åker nu i soporna. Nu får det va nog!!

För ett år sen idag åkte jag, mamma o min syster till USA idag.. ååååå va jag längtar tillbaka. Just den här tiden i april/maj tycker jag det är jobbigt här hemma.. vill åka NU!!!!

2 kommentarer:

m i l l a h . s e sa...

Melvin hälsar och tackar för sin fina bil =)


Sopor? Har ni sånt? Alltså, VAR kommer allt ifrån??? Sjukt....

Kram kram!

PS! Du får gärna maila bilder, vi fick inga bra alls =(

Maritasblogg sa...

Ja, våren har ju hunnit lite längre i Falun, är väl därför du är i städar tagen.

Hoppas min vårstädning hinner infinna sig innan sommaren är här ! Beror helt på vädret ! // kram