söndag 27 april 2008

Helgen

Alltså, var tar helgerna vägen?? Tycker varje fredag att det ska blir så skönt med helg och så ska man göra både det ena och andra. *POFF* så är det söndag kväll och man har inte alls hunnit med det man tänkte göra.

Igår var vi i alla fall in till stan en sväng. Det var "hundens dag" med lite olika aktiviteter o uppvisningar. Träffade våran agility fröken så nu är vi anmälda till en ny kurs. Vi kör igång nästa vecka. Ska bli sååå roligt att komma igång igen, det är bara att hoppas att Roxie kommer ihåg hur man ska göra vid alla hinder.. vi har varit ganska dåliga att träna i vinter. Vi tränade lite hemma på gräsmattan igår när vi kom hem, det enda som känns lite problematiskt är slalomen. Roxie fattar inte alls hur hon ska göra, hon blir bara alldelens "stirrig" av att hon vet att jag har godis i handen :) Men, skam den som ger sej.. nu övas det slalom varje dag.

Idag fyller pappa år, så vi tog med honom till Dala-Husby hotell o restaurang och åt mat. Jättegod mat och jättemysigt ställe var det. Ingen av oss har varit där tidigare, men det var definitivt inte den sista gången. Ett perfekt utflyktsmål för oss i sommar på motorcykeln.

Inga kommentarer: