lördag 24 maj 2008

Lö´da

Bo på hotell, det betyder att man får busa i sängen :)



Roxie var lite orolig i natt och visste inre riktigt var eller hur hon skulle ligga. Sen var det ju massor med ljud som inte alls låter hemma och då måste man ju morra lite.. det kan ju vara farligt.

Efter frukosten så åkte vi in till stan för att kolla runt lite. Vi gick runt där lite och åt en varsin glass. Sen fick vi höra att det skulle bli MC-kortege genom stan, självklart blev vi kvar och kollade på det.







Eftersom solen sken från en klarblå himmel så var det ju massor med folk som satt ute på alla uteserveringar efter gågatan i stan. Mitt framför en servering ställer sej Roxie och bajsar!!!!! Hur pinsamt är inte det då????? T och R dom gick iväg och låtsades inte känna mej och E. Inte hade hon bråttom att bajsa heller.. hon tog god tid på sej :) TUR vi hade bajspåse med oss!!! Typiskt Roxie, men det var inte första gången hon bajsar mitt i stan, det har hänt förr :)

På eftermiddagen kom Michaela och hundarna ner till Sundsvall och träffade oss en sväng. Det är alltid lika roligt att träffa dom!! Vi åkte ut i skogen och släppte hundarna lösa så dom fick busa lite.









Sen guidade Michaela oss till en pizzeria så vi fick lite mat i magen. Efter maten åkte vi upp till Södra Berget och kollade på utsikten över hela Sundsvall.





Nä, nu måste jag stoppa in våran lilla prinsessa i duschen, för i morgon bitti är det dags!! Om jag nu får med mej henne in i duschen, hon ligger just nu helt utslagen i sängen och sover. Det har varit en väldigt intensiv dag i dag för henne :)

Inga kommentarer: