söndag 8 mars 2009

Utställning

Idag har jag o E tillbringat hela dagen i ett ridhus. Vi har varit i Rättvik och ställt ut Diddi. Men domaren i den ringen vi skulle ut i tog ju sån tid på sej. Jag hade räknat ut lite snabbt hemma att vi skulle ut i ringen runt 11 så vi va där runt 10. Men när vi kom dit så hade dom ju inte alls kommit så långt som jag tänkt mej.. så det var bara till att vänta o vänta...



Sen blev det då äntligen våran tur och Diddi skötte sej utmärkt. Det blev en 1:a med HP så vi är jättenöjda.

Sen kom E på att hon vill anmäla sej till barn med hund, så det var bara till att anmäla henne och så fick vi sitta o vänta o vänta, igen. Men det är faktiskt ganska skoj att sitta o kolla på alla olika sortes hundar o människor. Det finns ju alla möjliga olika sorter ;)

E var såå nervös innan hon skulle ut i ringen. Men hon fixade det galant så nu ville hon göra det fler gånger. Nackdelen är ju att dom kör barn med hund så sent.. så då är man ju tvungen att stanna kvar så länge även om man är klar själv. Men, vad gör man inte för sina barn?!

2 kommentarer:

Maritasblogg sa...

GRATTIS GRATTIS !!!!

Kram

Håller med dig / varför tror du ingen vill följa med mig något mer på utställning ????

Anonym sa...

Grattis! Vad roligt att Diddi sköter sig så fint!!! Och vad roligt att E tyckte om att ställa ut... de blir kanske ett nytt radarpar i ringarna ;-) och mamma får hålla i markservicen då!
Många hälsningar Erja m flock.