onsdag 10 december 2008

Framme

Äntligen är vi framme! Klockan är inte mer än 6.00 på morgonen nu.. men vi är redan klara för att börja dagen. Sova får vi göra när vi kommer hem..

Resan gick bra, men det var jobbigt eftersom vi inte sovit nåt innan vi åkte. När jag körde ner till Arlanda så kan jag säga att det var inte långt ifrån att ögonlocken trillade ner. Men jag hade en orolig Eddie i baksätet som hela tiden frågade om jag var trött :)

Vi kom ju ner till Arlanda väldigt tidigt. Incheckningen hade inte öppnat och ALLA soffor/stolar var upptagna, så det vara bara att sätta sej på det iskalla stengolvet och försöka blunda en stund. Sen vinkade vi iväg Eddie med familj och vi gick till hotellet och åt frukost.

Vi flög först till Manchester, men herregud vilken rörig flygplats!! Inte en skylt om var man skulle ta vägen. Så det var bara att fråga sej fram och vi kom rätt till slut. Sen flög vi till Philadelphia och där skulle det vara en teknisk mellanlandning.. men det var ju precis som ett vanligt flygbyte. Vet inte vad dom menar med teknisk mellanlandning?

Vi landade i Orlando 18.15 lokal tid och värmen slog emot oss.. härligt! Vi hämtade bilen och sen åkte vi till hotellet och somnade som klubbade sälar.

Men nu är vi pigga, fräscha och döhungriga!

Vet ni förresten vad vi har för bil.... en HUMMER!!!

2 kommentarer:

Annika sa...

OJ, vilken lång resa...PUST och stååånk...
Samma rutt tillbaka sen?
NU är ni iallafall på plats!
Ha det så jättekul!!!
Kram!

m i l l a h . s e sa...

Oj det lät jobbigt med resan....
Men inte riktigt lika jobbigt att glida omkring i en Hummer!!! Coolt =)

Ha det så bra! Kraaam <3