lördag 27 december 2008

Julen

Oj, jag kanske ska uppdatera här lite. Tiden bara rinnger iväg och det finns ju en hel del man ska passa på att göra nu när man är lite ledig.

Julen har varit jättebra. Vi samlades alla hemma hos oss och åt massor med mat. Tänk att det blir så mycket mat. När man gör i ordning det så ser det inte så mycket ut och man funderar om det kommer att räcka. Sen när allt är framplockat så inser man att det kommer nog att bli en del över, som vanligt.

På annandagen firade vi jul igen, då med T föräldrar. Barnen tycker det är perfekt att få julklappar flera gånger. R har ju t o m det ännu bättre, får ju även hemma hos sin pappa.

Idag gjorde vi som miljoner andra människor... åkte till Ikea. Vi kom dit alldelens efter dom öppnat och tur var då det.. för det dröjde inte länge innan parkeringen var smockfull. Usch, har inte folk annat att göra än att springa runt i affärer? :)
Vi fick då tag på en ny säng åt E och en byrå. Så nu har hon jättefint på sitt rum!
När jag skulle betala så fick jag med mej ett presentkort från Ikea hem.. så nu måste jag ju åka tillbaka dit någon dag och handla lite mer.. stackars mej va?!

Inga kommentarer: