lördag 18 augusti 2007

Ridlägret som E har gått på hela veckan avslutades igår med en liten uppvisning. Hon red Akilles och hade gjort en sån fin fläta i svansen.






Hon var jätteduktig och dom fick rida en och en i en bana där det bl a var hinder som dom fick "hoppa" över. Sen blev vi bjudna på fika... vilket ju aldrig är fel :)

Sen var jag helt inställd på att åka till Borlänge och träna agility, men precis när vi skulle åka från stallet så började det spöregna!! Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder ;) Så vi packade in regnkläder och gummistövlar i bilen och åkte i alla fall. Väl framme så sken solen!

Tränigen gick jättebra. Det märks att Roxie tycker det är roligt. Hon springer genom tunneln och flyger genom däcket utan problem. Nu är ju hon fortfarande ung så man ska inte träna allt för mycket hopp med henne. Slalomen är fortfarande lite knepigt.. men lite mer träning så kan hon nog det oxå snart. Ska göra en egen liten agility bana här hemma på gården har jag tänkt... någongång..



Idag bjöd vi hit fam Hedlund på lite mat. Dom har ju nyligen flyttat från byn men håller på att städa ur huset så jag tyckte dom behövde lite mat. Deras E var här hela dagen och lekte med E. R har varit i Skog och lekt med W hela dagen.

Nu är det mys i soffan som gäller. Ska poppa lite popcorn och så hoppas jag det är nåt bra på tv.

Tror ni hon hittar det hon söker i korgen? :D

Inga kommentarer: